Найкращі ноутбуки для навчання ‒ три новинки від ROG

Ігрові ноутбуки від відомого бренду Republic of Gamers (ROG) відрізняються надзвичайною потужністю, портативністю та стильним дизайном.

tochka.net
tochka.net
автор
14 сентября 2023, 11:00
Твой выбор
Найкращі ноутбуки для навчання ‒ три новинки від ROG © Пресслужба

Представляємо три моделі, які будуть корисними не лише для поціновувачів відеоігор, а й для студентів, адже задовольняють всі вимоги щодо потужних обчислень і мобільності.

ROG Flow X13 (2023) GV302

Ноутбук ROG Flow X13 (2023) GV302, створений з прицілом на геймерів, відмінно підходить і для таких завдань, як розробка програмного забезпечення, 3D-моделювання та редагування відео. На ньому працюють усі сучасні ігрові рушії, як-от Unity, а також популярні системи проєктування ‒ наприклад, від Autodesk.

Це компактний 13,4-дюймовий ноутбук, що в максимальній конфігурації має 8-ядерний процесор AMD Ryzen 9 7940HS, відеокарту NVIDIA GeForce RTX 4070 для ноутбуків, 32 ГБ швидкісної оперативної пам’яті та SSD місткістю 1 ТБ. Сенсорний екран ноутбука зі співвідношенням сторін 16:10 має роздільну здатність WQXGA, частоту оновлення 165 Гц і здатен розкриватися на 360 градусів, тому гаджет може працювати і як звичайний ноутбук, і як планшет. Всі моделі в лінійці Flow здатні розширювати графічну потужність завдяки підключенню до зовнішніх відеокарт серії XG Mobile.

ROG Flow X13 2023-го модельного року є дуже компактним: його товщина становить 16,7 мм, а вага ‒ 1,3 кг. Виробник подбав і про технологію швидкого заряджання через порт USB-C, яка дозволяє відновити заряд з 0 до 50% всього за 30 хвилин.

ROG Strix G16/18 (2023) G614/814

Найкращі ноутбуки для навчання ‒ три новинки від ROG
Найкращі ноутбуки для навчання ‒ три новинки від ROG © Пресслужба

Шанувальники комп’ютерних ігор не пройдуть осторонь нових 16- та 18-дюймових ноутбуків ROG Strix G, адже вони дарують комфорт при використанні та потужність повнофункціональних настільних ПК. Водночас ці моделі чудово підходять для студентів завдяки своїй портативності та можливостям ресурсомістких обчислень. З-поміж великої кількості конфігурацій ROG Strix G16/18 максимальна складається з процесора Intel Core i9-13980HX, відеокарти NVIDIA GeForce RTX 4090, 32 ГБ оперативної пам’яті та SSD на 1 ТБ.

ROG Strix G може бути оснащений акумулятором ємністю 64 або 90 Вт·год, а також підтримує заряджання через порт Type-C з потужністю до 100 Вт, що додасть зручності в дорозі чи в разі перебоїв з електроживленням. Підтримка мережевих інтерфейсів Wi-Fi 6E та Ethernet гарантує мінімальні затримки при підключенні як до бездротових, так і до дротових мереж.

Здатність обчислювальних компонентів цих ноутбуків працювати на максимумі можливого забезпечується новітньою версією унікальної інтелектуальної системи охолодження ROG Intelligent Cooling, особливістю якої є рідкометалевий термоінтерфейс на процесорі та цілих три вентилятори охолодження.

ROG Zephyrus G14 (2023) GA402

Найкращі ноутбуки для навчання ‒ три новинки від ROG
Найкращі ноутбуки для навчання ‒ три новинки від ROG © Пресслужба

Цього року бренд представив і нову версію 14-дюймового ігрового ноутбука, відомого своєю потужністю, портативністю та дизайном із дисплеєм AniMe Matrix. Це ROG Zephyrus G14, який у максимальній конфігурації може похвалитися процесором AMD Ryzen 9 7940HS, відеокартою NVIDIA GeForce RTX 4090 для ноутбуків, 32 ГБ оперативної пам’яті та SSD на 1 ТБ.

Ця модель може бути оснащена виразною панеллю ROG Nebula HDR із частотою оновлення 165 Гц і підсвічуванням Mini LED. Екран ноутбука відзначається високою яскравістю, широким колірним охопленням і точністю відтворення кольорів, яка підтверджена сертифікатом Pantone Validated. Спеціальний екранний режим дозволяє розгортати екран на 180° для різних варіантів використання. Ця модель ‒ чудовий вибір для тих, хто навчається працювати з графікою та анімацією.

Як і в попередній моделі, система охолодження ROG Intelligent Cooling дозволяє забути про проблему перегріву, а акумулятор на 76 Вт·год забезпечує тривалу автономну роботу.

Особливість цієї моделі ‒ матричний дисплей AniMe Matrix, який можна запрограмувати так, щоб на ньому відображалися системні сповіщення, текстові повідомлення або власноруч створена анімація. Крім того, дисплей може реагувати на ваше джерело звукового сигналу в реальному часі.

Ноутбуки від бренду ROG завдяки своїм сучасним технічним характеристикам та ергономіці стануть бездоганним вибором для студентів, які шукають потужний комп’ютер для навчання.

Ці та інші ноутбуки ASUS можна купити в широкій мережі партнерів компанії, а також в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна. Переваги онлайн-магазину ASUS: офіційна продукція з фірмовою гарантією, швидка доставка, якісне обслуговування, покриття всієї України (за винятком тимчасово окупованих територій).

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999