ТОП-3 ноутбуків ASUS із тривалим часом роботи без підзарядки

Трійка пристроїв, які можуть довго працювати від акумулятора

tochka.net
tochka.net
автор
22 декабря 2022, 09:00
Твой выбор
ТОП-3 ноутбуків Asus із тривалим часом роботи без підзарядки

Можливість роботи в автономному режимі стала чи не найважливішим критерієм в умовах, коли світло може зникати на довгі години.  Надійні та потужні ноутбуки від компанії ASUS здатні не лише тривалий час працювати від акумулятора, а й виконувати складні завдання. Представляємо трійку найкращих пристроїв.

 Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402)

  •  Час автономної роботи: до 9,5 години.

Ноутбук

Компактний 14-дюймовий ноутбук ASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED у максимальній конфігурації оснащений:

  • флагманським процесором Intel Core i9 12-го покоління,
  • відеокартою NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti для ноутбуків,32 ГБ швидкісної оперативної пам’яті,
  • SSD ємністю 2 ТБ.

Цей ноутбук передусім розроблено для людей творчих професій, які в повній мірі оцінять наявність одразу двох високоякісних дисплеїв.

Основний дисплей являє собою 14,5-дюймову сенсорну OLED-панель зі співвідношенням сторін 16:10, роздільною здатністю 2,8K, частотою оновлення 120 Гц і часом відгуку 0,2 мс, яка відтворює 100% відтінків колірної гами DCI-P3.

Другий екран ScreenPad Plus – це 12,7-дюймовий сенсорний дисплей на всю ширину корпусу, який підтримує новітні високоточні стилуси і має унікальний механізм нахилу. Його можна використовувати і як звичайний зовнішній екран, на який зручно виводити додаткові вікна програм або інструментальні панелі.

Ноутбук Zenbook Pro 14 Duo OLED має інтерфейсні порти для будь-яких потреб: два Thunderbolt 4 (USB-C), традиційний USB 3.2 Gen 2 Type-A, а також HDMI 2.1. Високопродуктивний зчитувач карт micro-SD Express 7.1 забезпечить швидкісну передачу файлів, а комбінований аудіороз’єм покращить якість спілкування.

Zenbook Pro 14 Duo OLED при товщині корпусу 1,79 мм має вагу лише 1,7 кг. При цьому акумулятор місткістю 76 Вт·год та сучасні технології енергозбереження дозволяють працювати в автономному режимі до 9,5 години (якщо другий дисплей буде вимкнено).

Zenbook S 13 OLED (UM5302)

  • Час автономної роботи: до 19 годин.

Ноутбук

13-дюймовий Zenbook S 13 OLED має вагу лише 1 кг. Елегантний і потужний, цей пристрій стане ідеальним помічником для тих, хто веде активний спосіб життя. Максимальна конфігурація складається з процесора AMD серії Ryzen 6000 та відеокарти AMD Radeon, які помістилася в надзвичайно тонкому корпусі з магнієво-алюмінієвого сплаву. Робота за OLED-дисплеєм із роздільною здатністю до 2,8K, співвідношенням сторін 16:10 і тонкою рамкою принесе справжнє задоволення.

Цей ноутбук також укомплектований усіма необхідними інтерфейсними портами. Зокрема, порти USB-C підтримують виведення відеосигналу формату 4K на зовнішні монітори та заряджання ноутбука, а для підключення звукового обладнання вбудований зручний комбінований аудіороз'єм.

Чудова автономність Zenbook S 13 OLED забезпечена акумулятором високої місткості, до того ж виробник подбав про технологію прискореного заряджання: акумулятор набере від 0 до 60% всього за 49 хвилин. Сумісність з різними зарядними пристроями стандарту USB дозволяє легко заряджати ноутбук у мобільних умовах, зокрема від павербанків.

Vivobook S 15 OLED (K3502)

  • Час автономної роботи: до 10 годин.

Ноутбук

Vivobook S 15 OLED має діагональ 15,6 дюйма, тонкий корпус і потужний процесор Intel Core 12-го покоління H-серії. Якісну картинку з високою контрастністю гарантує OLED-екран формату до 2,8K з частотою оновлення 120 Гц. Порти дозволяють легко під’єднати до ноутбука периферійні пристрої та дисплеї.

ASUS Vivobook S 15 OLED відрізняється сміливим дизайном і дуже зручною клавіатурою ErgoSense з повнорозмірними клавішами та антибактеріальним покриттям із позитивно зарядженими іонами срібла.

Завдяки акумулятору високої ємності (70 Вт·год) ноутбук Vivobook S 15 OLED довго працюватиме в автономному режимі. А з функцією швидкого заряджання через порт USB (Thunderbolt 4) можна швидко відновити повний заряд.

Час роботи ноутбука від акумулятора залежить не лише від його конфігурації, а й від умов експлуатації та налаштувань. Для більш тривалої роботи в автономному режимі радимо активувати попередньо налаштований профіль енергозбереження операційної системи, а також вибрати «тихий» профіль роботи вентиляторів охолодження в програмному центрі MyASUS.


ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999