Ноутбуки ASUS з OLED-дисплеєм за вигідними цінами у Чорну п’ятницю

Компанія ASUS пропонує вашій увазі два ноутбуки, що ідеально поєднали в собі можливості та витончений дизайн

tochka.net
tochka.net
автор
23 ноября 2023, 11:00
Твой выбор
Ноутбуки ASUS з OLED-дисплеєм за вигідними цінами у Чорну п’ятницю © Пресслужба

Ці портативні й водночас потужні пристрої з OLED-дисплеєм ви можете придбати з вигодою, адже на них діють знижки до Чорної п’ятниці!

Vivobook S 15 OLED ‒ створений, щоб виділятися

Ноутбук з оригінальним дизайном і діагоналлю 15,6 дюйма Vivobook S 15 OLED (K5504) завдяки своєму тонкому та легкому корпусу ідеально підійде для активного життя. Рельєфна плашка на металевій кришці та помаранчева клавіша Esc не залишать його власника непоміченим. Оберіть один з чотирьох доступних кольорів: кремовий білий або чорний, сріблястий чи синій.

Ноутбуки ASUS з OLED-дисплеєм за вигідними цінами у Чорну п’ятницю
Ноутбуки ASUS з OLED-дисплеєм за вигідними цінами у Чорну п’ятницю © Пресслужба

Але дизайн ‒ не єдина перевага Vivobook S 15 OLED. Процесор Intel Core 13-го покоління H-серії забезпечує надзвичайно високу продуктивність для роботи, навчання чи ігор. А система охолодження IceCool дозволяє не хвилюватися про ризики перегріву.

OLED-дисплей ноутбука дарує виняткову якість зображення. Насичені кольори, висока контрастність і глибокі чорні відтінки роблять кожну деталь живою та реалістичною. Завдяки низькому часу відгуку ‒ лише 0,2 мс ‒ відтворення динамічних сцен є максимально плавним. При цьому дисплей можна використовувати для професійної роботи з графічним контентом ‒ це забезпечує підтримка 100% колірного простору DCI-P3.

Ще одна особливість технології OLED ‒ максимальний комфорт для очей навіть під час тривалого перебування за ноутбуком, адже такий екран випромінює на 70% менше шкідливого синього світла, ніж звичайні дисплеї.

Для тих, хто цінує мобільність, дуже важливим є час автономної роботи. Акумулятор у Vivobook S 15 OLED має високу ємність (70 Вт·год) і дозволяє працювати без підзарядки протягом усього дня, а завдяки технології швидкого заряджання відновити 60% заряду можна лише за 49 хвилин.

Оснащений ноутбук і необхідними портами, що дозволяють підключати периферійні пристрої та монітори: Thunderbolt 4 (USB-C) з можливістю заряджання, два порти USB Type-A, комбінований аудіороз’єм для виведення звуку, HDMI 1.4.

Цікава особливість: деякі ділянки корпусу мають захисне покриття на основі іонів срібла, яке пригнічує ріст бактерій на 99% упродовж трьох років.

Zenbook S 13 OLED ‒ комфорт, продуктивність і стиль

Zenbook S 13 OLED (UX5304) – це потужний ноутбук з витонченим дизайном у повністю металевому корпусі, який за товщини 1 см важить лише 1 кг. Гаджет ідеально підійде для роботи чи навчання, адже поєднує в собі високу продуктивність і чудову автономність.

Ноутбуки ASUS з OLED-дисплеєм за вигідними цінами у Чорну п’ятницю
Ноутбуки ASUS з OLED-дисплеєм за вигідними цінами у Чорну п’ятницю © Пресслужба

Ноутбук оснащений процесором Intel Core i7 13-го покоління, до 32 ГБ оперативної пам'яті LPDDR5, швидким SSD-накопичувачем об’ємом до 1 ТБ та акумулятором ємністю 63 Вт·год, який дозволяє до 14 годин відтворювати потокове відео в автономному режимі.

OLED-дисплей зі співвідношенням сторін 16:10 має роздільну здатність 2,8K і час відгуку лише 0,2 мс. З ним ви отримаєте максимально насичене, яскраве й чітке зображення. Незалежні лабораторії TÜV Rheinland і SGS підтвердили підвищений комфорт для очей під час тривалого перебування перед екраном Zenbook S 13 OLED.

Попри те, що цей ноутбук є дуже компактним, він пропонує повний набір інтерфейсів: два швидкісні порти Thunderbolt 4 у вигляді роз'ємів USB-C, які забезпечують швидке заряджання, можливість під’єднання зовнішніх дисплеїв 4K та передачу даних зі швидкістю до 40 Гбіт/с, а також HDMI 2.1, повнорозмірний порт USB 3.2 Gen 2 та аудіороз'єм 3,5 мм.

Під час створення ноутбуків Zenbook виробник приділяє особливу увагу впливу на довкілля. При виробництві ноутбука Zenbook S 13 OLED компанія ASUS вперше застосувала технологічний процес плазмової керамізації алюмінію, який за допомогою електричного струму та чистої води змінює властивості матеріалу. Як наслідок метал стає ще довговічнішим, а його поверхня набуває схожості з натуральним каменем. Завдяки цьому кожна кришка Zenbook S 13 OLED є унікальною, і для цього не потрібне використання агресивних кислот, органічних сполук і важких металів.

Ноутбуки ASUS з OLED-дисплеєм за вигідними цінами у Чорну п’ятницю
Ноутбуки ASUS з OLED-дисплеєм за вигідними цінами у Чорну п’ятницю © Пресслужба

Ці та інші ноутбуки ASUS доступні в широкій мережі партнерів компанії, а також в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна, де купити їх можна зручно та швидко. Онлайн-магазин має свої переваги: офіційна продукція з фірмовою гарантією, якісне обслуговування, швидка доставка, покриття всієї України (за винятком тимчасово окупованих територій).

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999