Міні, міді чи максі – як підібрати довжину сукні під свій зріст?

Що тобі потрібно врахувати при виборі довжини сукні?

tochka.net
tochka.net
автор
17 июля, 10:22
Мода и красота
Реклама
Міні, міді чи максі – як підібрати довжину сукні під свій зріст? © Пресслужба

З кожним роком кількість шанувальниць жіночного вбрання зростає, на сезонних показах відомих модних будинків ми бачимо несподівані дизайнерські рішення і навіть провокації, від яких захоплює дух!

Різноманітність моделей суконь, оздоблень і кольорів просто вражає, і всі вони створюються з єдиною метою – зробити кожну жінку неповторною та бажаною. Брендовий жіночий одяг в інтернет-магазині MODIVO – це втілення модних ідей для Твоїх щоденних стильних образів. На Тебе чекають сотні трендових суконь: повсякденні, коктейльні, вечірні – саме час проявити себе!

Для того, щоб сукня сиділа ідеально, недостатньо брати до уваги особливості фігури, важливу роль тут відіграє Твій зріст. Що Тобі потрібно врахувати при виборі довжини сукні?

Сукні міні – для кого вони?

Цей сезон переживає справжній бум – короткі плаття увірвалися на подіум і, схоже, захопили уми дизайнерів надовго. Довжина міні акцентує увагу на ногах, тому підійде для сміливих та впевнених у собі дівчат.

  • Ультракоротка чи екстремальна довжина. Визначити її нескладно – витягни руки вздовж тіла, точка, якої торкається середній палець і є та сама грань, вище за яку підіймати поділ неприпустимо.
  • Класичне міні. Якщо від надколінної точки підняти вгору відстань, що дорівнює довжині долоні, Ти отримаєш свою ідеальну довжину. Така сукня підійде практично всім і залишає Тобі місце для комфорту без зайвих занепокоєнь про вбрання.

Якщо Твій зріст маленький або вище середнього – сміливо вибирай міні варіант і насолоджуйся!

Зараз у тренді моделі силуету трапеція, сукні з пишною спідницею, милі маленькі сукні з квітковим малюнком, а також коміром поло. Створюй жіночні образи у комбінації з жакетами оверсайз, подовженими кардиганами, сорочками з деніму і навіть зі спортивними куртками на блискавці!

Сукні міді – універсальна класика

Довжина міді закінчується на середині гомілки або трохи вище. Хоча такі сукні найчастіше одягають в офіс чи ділові зустрічі, вони підходять для будь-якої події – все залежить від тканини, прикрас та деталей крою.

Середня довжина підходить для всіх, головне правильно підібрати взуття, щоб не порушувати пропорцій.

  • Високим дівчатам, які віддають перевагу міді, підійде будь-яке взуття. Стрункі довгі ноги не залишать шансу виглядати безглуздо, адже довжина нижче коліна візуально вкорочує ріст.
  • Якщо у Тебе середній зріст – підійде взуття і на низьких, і на високих підборах. В іншому випадку, при важких гомілках, буде ідеальним варіант з високими підборами. Це візуально витягне фігуру, зробить її пропорційною.
  • Маленьким тендітним дівчатам сукні міді слід обирати з обережністю, на жаль, така довжина сильно вкорочує ноги. Образ стає важким, дисгармонійним. Щоб уникнути «ефекту такси», доповни вбрання взуттям на платформі або шпильках – така стилізація додасть Тобі впевненості плюс кілька сантиметрів зростання.

Дизайнери пропонують для довжини міді різноманітні рішення: плаття-халати із запахом або на ґудзиках, сукні з цікавим драпіруванням, прямі спортивні плаття, шикарні білі та чорні моделі та багато іншого.

Сукні максі – на піку популярності

Тепер довгі плаття – це не лише прерогатива вечірніх виходів та елегантних академічних образів. На подіумах представлено безліч чудових моделей – струменисті тканини, приголомшливі силуети та крій. Кому ж підійдуть сукні максі? Усім!

  • Високі та стрункі дівчата народилися для таких суконь та без вагань можуть поповнити свою повсякденну капсулу кількома моделями.
  • Модниці із середнім ростом теж можуть не хвилюватися. Головне, вибрати правильний силует та крій, щоб не додати зайвих кілограмів та не зменшити росту на кілька сантиметрів.

Такі ж рекомендації стосуються і тендітних жінок невеликого росту. При виборі довгої сукні врахуй, що вона має сидіти ідеально та повністю відповідати Твоєму розміру. Одна помилка, навіть незначна, здатна перетворити стильний та елегантний образ на його неохайну подобу!

Як бачиш, вибір довжини сукні – справа індивідуальна, сміливо втілюй модні ідеї, залишайся у тренді разом із MODIVO!

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999