Любовний гороскоп на жовтень 2024 року для всіх знаків зодіаку

Вчера, 20:00

Ознайомтеся з любовним гороскопом на жовтень 2024 року від астролога Ачарії Раві Кумара Сардани і дізнайтеся, що зірки приготували для вашого особистого життя цього місяця і як ви можете змінити ситуацію на любовному фронті.

Овен

Ваші стосунки можуть виявитися напруженими цього місяця, дорогий Овен, але не бійтеся – це не триватиме вічно (ніщо ніколи не триває вічно). Молодий місяць і сонячне затемнення у Терезах, які розпочнуться 2 жовтня, можуть посіяти хаос у ваших спілках з найближчими вам людьми, так що будьте обережні. Незабаром після цього Юпітер, планета розширення, увійде до ретроградного руху у вашій сфері спілкування, вашому третьому будинку, що перевірить вас, щоб переоцінити те, як ви спілкуєтеся з найближчими вам людьми.Це може здатися складним, але тримайся; коли 22 жовтня сонце перейде на знак Скорпіона, ти відчуєш, що відбувається. Якщо в тебе тривалі стосунки, чекай, що рани гоїтимуться; якщо ти в звичайній тремтінні, чекай, що все розжариться.

Телець

Ласкаво просимо до місяця прийняття рішень, Телець. Якщо ви уникали прийняття важливого рішення, жовтень - ваш час або зібратися або відступити. Після затемнення Юпітер увійде до вашого другого будинку, який диктує вам гроші та ваші особисті фінанси. Добре, економіка в цілому може виявитися складною, але зараз час підбити підсумки того, як ви хочете заробляти на життя, а також як ви хочете будувати своє життя. Ретроградність Плутона, яка розпочалася у травні, завершиться 11 жовтня 2024 року. Це ідеальний час, щоб переконатися, що ви на правильному шляху, і ви вносите всі необхідні зміни.

Близнюки

Затемнення цього місяця, яке вплине на ваш п'ятий будинок (який відповідає за задоволення), може викликати будь-які давні підозри або давно приховані почуття до коханої людини, які вийдуть на поверхню. Очікуйте, що на складні питання необов'язково будуть дані негайні відповіді, оскільки ви б'єтеся з ретроградним Юпітером у Близнюках, який змусить вас зіштовхнутися зі складними сценаріями, яких ви так добре уникали. Повний місяць цього місяця відбудеться 17 жовтня, і це збігається з переходом Венери в Стрільця, що вплине на ваш сьомий будинок відносин. Приділіть собі час; Цілком можливо, що жовтень буде для вас емоційно важким, але пам'ятайте, що без темряви ми ніколи не побачимо зірок.

Рак

Молодий місяць і сонячне затемнення жовтня вплинуть на ваш четвертий будинок цього місяця, Рак. Четвертий будинок присвячений нашим сім'ям — обраним і ні — і нашій домашній обстановці, так що приготуйтеся причаїтися і дійсно зробити своє місце будинком, чи то духовно, чи фізично. Але це ще не все; якщо на сцені з'явиться хтось особливий, Меркурій увійде на знак Скорпіона 13 жовтня, що активує ваш п'ятий будинок романтики, тому приготуйтеся виразити себе і дослідити свої найпотаємніші та найтемніші бажання.

Лев

Цей місяць - чудова можливість для вас звернутися до будь-яких навчань, які ви, можливо, намагалися засвоїти щодо спілкування, оскільки молодик у Терезах у поєднанні з сонячним затемненням (який активує ваш третій будинок спілкування) готові кинути вам виклик у цій галузі. Але не все втрачено; Як тільки ви оволодієте мистецтвом ефективного спілкування, ви виявите, що Венера переходить у ваш п'ятий будинок задоволень, і це може означати тільки одне: любов і хіть, і багато всього. Просто не забувайте бути чесними та відкритими у своїх почуттях, цей місяць вимагає від вас і того, й іншого.

Діва

Принадність цього місяця в тому, що, хоча вересень міг здатися похмурим і ніби нічого хорошого не може і не станеться для вас, жовтень має набагато бадьоріші перспективи. Насправді, цього місяця сонячне затемнення принесе з собою щось дико несподіване для вас, просто не забувайте тримати свій розум відкритим до того, що всесвіт може мати в рукаві. Це нове відкриття може бути пов'язане з Юпітером, планетою розширення, який увійде в ретроградний рух у вашому десятому будинку, що змусить вас переосмислити, що для вас означає успіх.

Терези

Плутон збирається викликати всілякі руйнування цього місяця, але найбільше це стосується вас, Терези. Перш ніж планета трансформації, Плутон нарешті закінчить свій ретроградний рух, він на мить зануриться назад у Козерога, перш ніж перейде до Водолія і залишиться там до 2043 року. Його короткочасне повернення в Козерога - це шанс для вас попрощатися з главою, яка закрилася для вас. Нехай цей місяць стане для вас знаком рухатися далі у мирі та гармонії. Повний місяць 17 жовтня також вплине на ваші стосунки, тому не забувайте відпочивати і відновлюватися.

Скорпіон

Щасливого сонячного повернення, дорогий Скорпіоне! Вступаючи на місяць свого дня народження, не дивуйтеся, якщо відчуєте себе трохи пригніченим; сонячне затемнення вплине на ваш дванадцятий будинок мрій та емоцій, що може прояснити, чому цього місяця ви раптово відчуєте, що продираєтеся крізь усі почуття, які колись відчували. Але не хвилюйтеся, якщо є щось, про що ви турбувалися або чого боялися, коли Плутон, що перетворює, ретроградно увійде в Козеріг, у вас буде шанс нарешті попрощатися з тим розділом свого життя, від якого ви відвернулися. Просто будьте терплячі, все розгортається так, як і має бути.

Стрілець

Чекайте, що жовтень навчить вас дещо про серце; якщо це не ваша правляча планета Юпітер, ретроградна у вашому романтичному сьомому будинку, — це змусить вас переглянути свій підхід до любові. Однак божественний посланець Меркурій переміститься до вашого дванадцятого будинку 13 жовтня, що відкриє ваше бачення. Якщо ви щосили намагаєтеся ясно бачити, це ваш шанс дійсно все це прийняти. І, ніби цього недостатньо, Венера також переміститься у ваш знак, благословляючи ваше любовне життя, того ж дня, коли повний місяць вплине на вашу п'яту домівку задоволення. Жовтень виглядає спекотним і важким для небагатьох, крім вас, Стрільця.

Козеріг

Затемнення можуть стати періодом емоційної боротьби, особливо для вас, тому переконайтеся, що ви приділяєте першорядну увагу задоволенням та відпочинку, а також вибуху веселощів, який обіцяє жовтень.Ретроградність Юпітера цього місяця вплине на ваш шостий будинок здоров'я, що може змусити вас переглянути баланс між роботою та особистим життям. Ми всі знаємо, як Козеріг любить працювати, але зараз саме час по-справжньому заглянути глибше. Запитайте себе, чого ви хочете від роботи, і чи надає вам це поточна ситуація. Якщо відповідь «ні», настав час шукати інші двері, які можна відчинити.

Водолій

Якщо вересень був місяцем вибору радості, то це місяць, коли ви справді ставите щастя на перше місце у всьому, що робите. Ретроградний Юпітер у вашому п'ятому будинку творчості та романтики попросить вас сповільнитися і замислитися над тим, як ви виражаєте радість і пристрасть, тоді як Меркурій у Скорпіоні в середині місяця посилить будь-які розмови, які ви ведете про роботу та мрії. Пам'ятайте, якщо ви мрієте про це, ви можете це зробити.

Риби

Романтика на обрії для вас, дорогі Риби. Просто подивіться на все, що прийде до вас у жовтні; коли Юпітер почне ретроградний рух, він здебільшого вплине на ваш четвертий будинок будинку та сім'ї, перш ніж Меркурій кине виклик вашим інтроспективним навичкам, перейшовши до вашого філософського дев'ятого будинку. Попереду на вас чекає безліч романтики та відповідей, просто не забудьте також приділити першорядну увагу відпочинку та турботі про себе, щоб зберегти подібність рівноваги.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999