Samsung Galaxy Watch 5 — бажана новинка до чорної п'ятниці

Наближається сезон осінніх розпродажів Чорна п'ятниця 2022. З 21 по 28 листопада мисливці за вигідними цінами зможуть придбати товари за акційною вартістю. Магазини і виробники готують цікаві пропозиції до цієї події. Samsung презентували в серпні свій смарт-годинник 5 покоління. Ця новина актуальна для тих, хто веде здоровий спосіб життя і стежить за оновленнями на ринку розумних гаджетів. Напередодні Чорної п'ятниці познайомимося з новинкою докладніше.

Презентація модельного ряду

Це вже п'ята модифікація смарт-годин від Samsung. Оновлена лінійка представлена в трьох моделях, включаючи варіант Pro:

  • Galaxy Watch 5 40 мм;
  • Galaxy Watch 5 44 мм;
  • Galaxy Watch 5 Pro 45 мм.

Дві перші моделі відрізняються між собою тільки зовнішніми характеристиками: габаритами, розміром циферблата, кольором корпусу. Версія Pro-преміальна з більш потужними можливостями.

Оновлена лінійка представлена в трьох моделях, включаючи варіант Pro © пресслужба

Оновлені функції смарт-годин Galaxy Watch 5 Pro

Розглянемо докладніше властивості преміальних розумних годин. Гаджет працює на операційній системі Wear OS. Якість і витривалість забезпечують:

  • дисплей AMOLED з діагоналлю 1,4 дюймів;
  • процесор Exynos W920;
  • акумулятор 590 маг.

Смарт-годинник серії Pro має 1,5 ГБ оперативної пам'яті і 16 ГБ вбудованої. Такий же показник був і у минулій версії. Цього обсягу цілком вистачає для коректної і швидкої роботи пристрою. Також Galaxy Pro підтримують Wi-Fi і NFC для безконтактної оплати. Варто відзначити, що в 5 поколінні ємність акумулятора збільшена на 60% в порівнянні з попередніми смарт-вотчами. Це дає до 50 годин безперервної роботи і прискорену підзарядку. Galaxy Watch 5 мають такий же функціонал. Поступаються серії Pro в діагоналі дисплея і ємності батареї. У такому варіанті акумулятор розрахований на 410 маг.

Оновлений смарт-годинник може похвалитися поліпшеними функціями. Гаджет укомплектований сучасним сенсором для високоточного визначення температури шкіри, розгорнутим аналізом тіла і стану після тренувань. Завдяки біоелектричному датчику годинник видає дані по жировій і м'язовій масі, водному балансі й метаболізмі людини. Також підтримується голосова навігація і Advanced Sleep Coaching, що дозволяє відстежувати стан організму під час сну. Трекер кроків став ще точніше. Мати такого аналітика на руці необхідно кожному, хто піклується про своє здоров'я.

Оновлений смарт-годинник може похвалитися поліпшеними функціями © пресслужба

Зміни в дизайні

Galaxy Watch 5 оснащені якісним екраном і алюмінієвим корпусом. Тоді як серія Pro виконана в титановому корпусі, що робить його більш міцним. Додає міцності також сапфірове скло. Як і в 4 поколінні, обертових елементів навколо дисплея не передбачено. Розмір скла на задній панелі виробники збільшили і змінили вигин. Це дозволяє годиннику більш щільно прилягати до зап'ястя і фіксувати максимально точні дані. Якщо серія Pro виконана в стриманих чорному і сірому кольорах, то Watch 5 мають більш яскраві колірні рішення:

  • графіт
  • срібло
  • трояндовий
  • золото
  • сапфір

Смарт-годинник 5 покоління має сертифікований захист від вологи і пилу. Galaxy Watch виглядають акуратно і стильно. Незважаючи на мініатюрний розмір, гаджет вміщує в собі найважливіші функції і властивості. Завдяки компактності пристрій мобільний і зручний у використанні. Дуже добре підходить на подарунок дорогій людині. Представлені всі три моделі в різних варіаціях. Якщо хочете придбати смарт-вотчі в подарунок або для себе, заходьте в каталог на Чорну п'ятницю і шукайте знижки на сайті напередодні розпродажів.


ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Читай также