12 хітів iHerb, які варто спробувати восени 2022

Онлайн-магазин iHerb святкує 26-річчя та дарує 26% знижки у вересні. З цієї нагоди — топ товарів, які українці купують найчастіше

tochka.net
tochka.net
автор
16 сентября 2022, 18:15
Твой выбор
Промо
Кращі товари на iHerb, які найчастіше купують українці © freepik.com

Напевно, немає такого українця, який би не замовив що-небудь на iHerb бодай раз. За 26 років свого існування американський онлайн-магазин став найбільшим світовим майданчиком товарів для здоров'я та краси. Блогери зробили тисячі розпакувань, сайти описали сотні тисяч найкращих продуктів, а про деякі вітаміни ми дізналися лише завдяки iHerb.

В онлайн-магазині можна знайти понад 30 000 товарів від американських, корейських та європейських брендів. Це вітаміни, добавки, косметика, натуральні харчові продукти, товари для дітей і тварин, безпечна побутова хімія.

Якщо ти з якоїсь причини (ну раптом!) не знайома з iHerb, не дивуйся його розумним цінам — магазин не працює з торговельними посередниками та має власні розподільні центри. Новачкам радимо спробувати найближчим часом: лише у вересні знижка на перше замовлення — 26% за промокодом 26NEW. Купувати на сайті так само зручно та безпечно, як у будь-якому онлайн-магазині в Україні. Пряма доставка до нашої країни безкоштовна при замовленні від 55 доларів та займає близько 7 днів.

знижки iHerb
Знижка 26% на iHerb у вересні 2022 на честь 26-річчя © пресслужба

Серед товарів, що найчастіше купуються зараз в Україні, — препарати від стресу, добавки для зміцнення імунітету та доглядові засоби за шкірою в холодну пору року. Ми склали ТОП-12 найпопулярніших засобів iHerb у різних категоріях.

Універсальні добавки

Серед найактуальніших харчових добавок — вітамін D та Омега-3. Нині, коли сонця стає дедалі менше, а часу у приміщенні ми проводимо все більше, вони особливо важливі для організму.

  1. Вітамін D NOW Foods

У вітаміну D кілька важливих функцій, найголовніші — регуляція всмоктування кальцію з фосфором (здоров'я зубів та кісток), а також підтримка імунітету. До того ж “сонячний” вітамін відіграє важливу роль у регулюванні настрою та зниженні ризику депресії.

Вітамін D NOW Foods
Вітамін D NOW Foods © iherb.com

  1. Омега-3 California Gold Nutrition

Жирні кислоти Омега-3 також надзвичайно важливі. Вони поліпшують здоров'я очей, підтримують серцево-судинну систему, борються із запаленнями та допомагають упоратися з тривогою.

Омега-3 California Gold Nutrition
Омега-3 California Gold Nutrition © iherb.com

  1. Пробіотики California Gold Nutrition

Неймовірно популярний товар з більш ніж 40 000 відгуків! Ці капсули містять 8 активних штамів пробіотиків (5 видів лактобактерій та 3 види біфідобактерій). Вони допомагають налагодити травлення та підтримати організм, а самі капсули можна також розкривати та додавати у коктейлі чи смузі.

Пробіотики California Gold Nutrition
Пробіотики California Gold Nutrition © iherb.com

Препарати для зменшення стресу

Великою популярністю в українців зараз користуються добавки, що допомагають упоратися зі стресом і тривогою. Це магній, вітаміни групи В, натуральні адаптогени, як-от родіола, ефірні олії та заспокійливі чаї.

  1. Вітаміни групи В Life Extension

Комплексні добавки вітаміну В зазвичай містять В1 (тіамін), В2 (рибофлавін), В3 (ніацин), В5 (пантотенова кислота), В6 (піридоксин), В7 (біотин), В9 (фолієва кислота), В12 (кобаламін). Вітаміни В містяться в багатьох продуктах, проте нам не завжди вдається дотримуватися збалансованої дієти. Вітаміни групи В рекомендуються:

  • вагітним (особливо В12 та фолієва кислота)
  • людям похилого віку (з віком здатність засвоювати вітамін В12 з їжі знижується)
  • вегетаріанцям (оскільки В12 в основному міститься в продуктах тваринного походження)
  • людям із певними захворюваннями (глютенова хвороба, рак, гіпотиреоз, анорексія та інші)

Дослідження показали, що прийом добавок із вітамінами групи В допомагає впоратися зі стресом, зменшити симптоми тривоги та підвищити настрій.

Вітаміни групи В Life Extension
Вітаміни групи В Life Extension © iherb.com

  1. Магній Doctor's Best

Цей мікроелемент бере участь у сотнях біохімічних реакцій тіла. Насправді кожна наша клітина містить цей мінерал і потребує його функціонування. Саме магній допомагає перетворювати їжу на енергію, утворювати нові білки з амінокислот, скорочувати та розслабляти м'язи, регулювати діяльність нервової системи.

Магній — хороший помічник у боротьбі зі стресом та тривожністю. Одне з досліджень довело, що прийом 248 мг магнію на день зменшував симптоми депресії та тривоги.

Магній Doctor's Best
  Магній Doctor's Best © iherb.com

  1. Ашваганда Jarrow Formulas

Популярний адаптоген з індійської аюрведи, який отримують із кореня рослини ашваганда. Найбільш вона відома своєю здатністю зменшувати стрес. Декілька досліджень показали, що прийом екстракту допомагає впоратися з тривогою і поліпшує фізичну витривалість.

Ашваганда Jarrow Formulas
Ашваганда Jarrow Formulas © iherb.com

Дитячі вітаміни та снеки

На iHerb неймовірно популярна дитяча категорія — найчастіше купують вітаміни D та С у рідкій формі та улюблених “желейках”, а також Омега-3, які необхідні для розумової активності під час навчання. Також у топі продажів ехінацея для підтримки імунітету та різні корисні снеки — чіпси й батончики для перекусів у школі.

  1. Рідкий вітамін D для дітей California Gold Nutrition

Необхідний для росту дітей вітамін, який допомагає кісткам розвиватися міцними. У такій формі його можна приймати окремо, а також додавати в молочні суміші, молоко, сік чи будь-яку їжу.

Рідкий вітамін D для дітей California Gold Nutrition
Рідкий вітамін D для дітей California Gold Nutrition © iherb.com

  1. Жувальні таблетки з вітаміном C California Gold Nutrition

Зручна жувальна добавка, що містить добову дозу вітаміну С із натуральним апельсиновим смаком. Допомагає підтримувати здоров'я імунної системи та антиоксидантну активність.

Жувальні таблетки з вітаміном C California Gold Nutrition
Жувальні таблетки з вітаміном C California Gold Nutrition © iherb.com

  1. Ехінацея зі смаком натурального апельсина ChildLife

Продукт створений спеціально для немовлят і дітей, щоб допомогти зі зміцненням імунітету. Краплі приємні на смак, тому жодних проблем з тим, щоб дати їх малюку, не виникне.

Ехінацея зі смаком натурального апельсина ChildLife
Ехінацея зі смаком натурального апельсина ChildLife © iherb.com

Косметика та доглядові засоби

У категорії косметики зібрані найкращі європейські, корейські та американські бренди. На засоби для догляду за обличчям, для ванни й душу, декоративну косметику поширюються різні знижки та акції. Серед топових продуктів — засоби для догляду за шкірою з десятками тисяч оцінок.

  1. Крем для обличчя проти зморщок із коензимом Q10 Eucerin

Бестселер сайту, який хвалять за чудові живильні властивості. Крем ідеально підходить для сухої шкіри, що особливо важливо в холодну пору року. Його можна використати як вдень, так і на ніч. Приємна текстура, не скочується під тональним кремом, шкіра гладенька і ніжна на дотик.

Крем для обличчя проти зморщок із коензимом Q10 Eucerin
Крем для обличчя проти зморщок із коензимом Q10 Eucerin © iherb.com

  1. Скраб для обличчя ACURE, Brilliantly Brightening

Веганські та етичні продукти цього бренду завоювали любов усього світу. Цей скраб дійсно дуже приємний та ефективний. Вирівнює тон обличчя, м'яко відлущує та надає шкірі здорового сяйва. Недарма у нього 25 000 відгуків!

Скраб для обличчя ACURE, Brilliantly Brightening
Скраб для обличчя ACURE, Brilliantly Brightening © iherb.com

  1. Патчі проти акне Cosrx

Продукт вже багато років залишається хітом iHerb, адже це справжня паличка-рятувалочка. Якщо вискочив прищик перед важливою подією, то кращого помічника не знайти. Ці гідроколоїдні патчі швидко поглинають жир і видаляють забруднення, не даючи запаленню поширитися ще більше.

Патчі проти акне Cosrx
Патчі проти акне Cosrx © iherb.com

Ще раз нагадаємо, що у вересні діє знижка 26% на перше замовлення на честь 26-річчя онлайн-магазину. Замовляти на iHerb — швидко, зручно і дешево. Якщо не пробувала — саме час.

ебаная реклама

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999