Samsung Galaxy Watch 5 — бажана новинка до чорної п'ятниці

Дизайн, характеристики та функції нового смарт-годинника

tochka.net
tochka.net
автор
18 октября 2022, 17:30
Твой выбор
Промо
Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 5 на Чорну пʼятницю  © пресслужба

Наближається сезон осінніх розпродажів Чорна п'ятниця 2022. З 21 по 28 листопада мисливці за вигідними цінами зможуть придбати товари за акційною вартістю. Магазини і виробники готують цікаві пропозиції до цієї події. Samsung презентували в серпні свій смарт-годинник 5 покоління. Ця новина актуальна для тих, хто веде здоровий спосіб життя і стежить за оновленнями на ринку розумних гаджетів. Напередодні Чорної п'ятниці познайомимося з новинкою докладніше.

Презентація модельного ряду

Це вже п'ята модифікація смарт-годин від Samsung. Оновлена лінійка представлена в трьох моделях, включаючи варіант Pro:

  • Galaxy Watch 5 40 мм;
  • Galaxy Watch 5 44 мм;
  • Galaxy Watch 5 Pro 45 мм.

Дві перші моделі відрізняються між собою тільки зовнішніми характеристиками: габаритами, розміром циферблата, кольором корпусу. Версія Pro-преміальна з більш потужними можливостями.

Samsung Galaxy Watch 5
Оновлена лінійка представлена в трьох моделях, включаючи варіант Pro © пресслужба

Оновлені функції смарт-годин Galaxy Watch 5 Pro

Розглянемо докладніше властивості преміальних розумних годин. Гаджет працює на операційній системі Wear OS. Якість і витривалість забезпечують:

  • дисплей AMOLED з діагоналлю 1,4 дюймів;
  • процесор Exynos W920;
  • акумулятор 590 маг.

Смарт-годинник серії Pro має 1,5 ГБ оперативної пам'яті і 16 ГБ вбудованої. Такий же показник був і у минулій версії. Цього обсягу цілком вистачає для коректної і швидкої роботи пристрою. Також Galaxy Pro підтримують Wi-Fi і NFC для безконтактної оплати. Варто відзначити, що в 5 поколінні ємність акумулятора збільшена на 60% в порівнянні з попередніми смарт-вотчами. Це дає до 50 годин безперервної роботи і прискорену підзарядку. Galaxy Watch 5 мають такий же функціонал. Поступаються серії Pro в діагоналі дисплея і ємності батареї. У такому варіанті акумулятор розрахований на 410 маг.

Оновлений смарт-годинник може похвалитися поліпшеними функціями. Гаджет укомплектований сучасним сенсором для високоточного визначення температури шкіри, розгорнутим аналізом тіла і стану після тренувань. Завдяки біоелектричному датчику годинник видає дані по жировій і м'язовій масі, водному балансі й метаболізмі людини. Також підтримується голосова навігація і Advanced Sleep Coaching, що дозволяє відстежувати стан організму під час сну. Трекер кроків став ще точніше. Мати такого аналітика на руці необхідно кожному, хто піклується про своє здоров'я.

Samsung Galaxy Watch 5
Оновлений смарт-годинник може похвалитися поліпшеними функціями © пресслужба

Зміни в дизайні

Galaxy Watch 5 оснащені якісним екраном і алюмінієвим корпусом. Тоді як серія Pro виконана в титановому корпусі, що робить його більш міцним. Додає міцності також сапфірове скло. Як і в 4 поколінні, обертових елементів навколо дисплея не передбачено. Розмір скла на задній панелі виробники збільшили і змінили вигин. Це дозволяє годиннику більш щільно прилягати до зап'ястя і фіксувати максимально точні дані. Якщо серія Pro виконана в стриманих чорному і сірому кольорах, то Watch 5 мають більш яскраві колірні рішення:

  • графіт
  • срібло
  • трояндовий
  • золото
  • сапфір

Смарт-годинник 5 покоління має сертифікований захист від вологи і пилу. Galaxy Watch виглядають акуратно і стильно. Незважаючи на мініатюрний розмір, гаджет вміщує в собі найважливіші функції і властивості. Завдяки компактності пристрій мобільний і зручний у використанні. Дуже добре підходить на подарунок дорогій людині. Представлені всі три моделі в різних варіаціях. Якщо хочете придбати смарт-вотчі в подарунок або для себе, заходьте в каталог на Чорну п'ятницю і шукайте знижки на сайті напередодні розпродажів.


ЧИТАЙ ТАКЖЕ:

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999