Розпочати знайомство з гештальт-терапією разом з Pogodin Academy

Як пережити складні етапи у житті

tochka.net
tochka.net
автор
10 февраля 2023, 15:40
Твой выбор
Реклама
Розпочати знайомство з гештальт-терапією разом з Pogodin Academy © Пресслужба

Погодьтеся, що наразі гештальт-терапія справді на слуху? Багато хто говорить про її дію — вона допомагає пізнавати себе та розбиратися у своїх почуттях. Так, до психотерапії зараз дійсно звертається чимала кількість людей. Вони шукають у ній підтримку та опору. Це особливо актуально, коли ми переживаємо не найлегші етапи у житті. 

Pogodin Academy впевнена, що саме гештальт-терапія здатна надавати людині психологічну стійкість та внутрішній баланс. Змінювати життя на краще, наповнюючи його гармонією та теплом. Саме тому Академія запустила дуже цікавий та корисний проєкт — 2 дні повного занурення у сферу гештальт-терапії. На вас буде чекати максимум практики та активна робота над собою. 

Розпочати знайомство з гештальт-терапією разом з Pogodin Academy
Розпочати знайомство з гештальт-терапією разом з Pogodin Academy © Пресслужба

Насичений шлях у 27 років 

Хочемо познайомити вас з Pogodin Academy та її командою ближче. Отже, це Академія практичної психології, яка існує вже понад 27 років та має велику кількість випускників з різних точок планети. 

Засновником Академії є практикуючий гештальт-терапевт — Ігор Погодін. Цікаво, що Ігор є також автором методології Психотерапії Переживанням. Вона заснована на діалогово-феноменологічній моделі гештальт-терапії. Її суть полягає у тому, що методологія допомагає запустити всередині людини дуже важливий процес. Розбудити та активізувати те, що довгі роки дрімало. Набути сили та сміливості керувати своїм життям. Тобто показати, як можна переживати життя. Не боротися з його потоком, як ми звикли це робити, а перетворювати кожен день на глибокий та насичений. Комфортно долати труднощі та проблеми, використовуючи свій внутрішній ресурс. 

Розпочати знайомство з гештальт-терапією разом з Pogodin Academy
Розпочати знайомство з гештальт-терапією разом з Pogodin Academy © Пресслужба

Pogodin Academy має навчальні програми, які базуються саме на авторській методології Ігоря Погодіна «Психотерапії Переживанням». Курси побудовані таким чином, що можуть закривати відразу дві потреби: як професійний розвиток, так й особистий. Тобто ви пізнаєте себе краще, розберетеся у своїх емоціях та почуттях та отримаєте цінний досвід. Кому відкликається гештальт-терапія, може йти далі — разом з Pogodin Academy отримати професію у сфері психотерапії та розпочати якісно допомагати людям. 

Команда Академії — це тренери, які мають понад 10 років практичного досвіду роботи та готові ділиться знаннями зі студентами. Вони завжди готові підтримати та надихнути йти далі. 

Проєкти допомоги та підтримки 

Академія впевнена у тому, що гештальт-терапія може стати опорою для багатьох. Дуже цінно, що команда Pogodin Academy має ресурси та бажання ділитися своїм досвідом та знаннями, які вони накопичували протягом 27 років. Саме на практиці, вони хочуть показати, що ж таке гештальт-терапія, як вона працює та на що здатна. 

Розпочати знайомство з гештальт-терапією разом з Pogodin Academy
Розпочати знайомство з гештальт-терапією разом з Pogodin Academy  © Пресслужба

Вже декілька місяців тому Академія мала соціальний проєкт, який передбачав 3 терапевтичні сесії, які міг пройти кожен бажаючий на безплатній основі. Така можливість мала дуже позитивний відгук. Багато людей розпочала шлях знайомства із гештальт-терапією. Заявок на проходження терапії була неймовірна кількість — команда навіть не встигала їх обробляти. 

Тому було прийняте рішення запустити ще масштабніший проєкт, який охопить більшу кількість людей. Це — два дні повного та глибокого занурення у гештальт-терапію на безплатній основі. 

На вас чекатимуть: 

  • лекції та демонстраційні сесії
  • групова психотерапія
  • експерименти та вправи

У форматі активної роботи всю суботу та неділю з 11:00 до 18:00 години у режимі онлайн. Приєднатися до програми дуже просто. Для цього потрібно заповнити невелику форму, згодом з вами зв'яжеться менеджер Академії та ви зможете розпочати неймовірно цікавий шлях. 

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999