Брендовий одяг: як обрати в інтернет-магазині та не помилитися

Головні переваги онлайн-магазинів

tochka.net
tochka.net
автор
29 декабря 2023, 17:15
Мода и красота
Реклама
Брендовий одяг: як обрати в інтернет-магазині та не помилитися © Пресслужба

Онлайн-шопінг складає гідну конкуренцію звичайним магазинам, адже дозволяє купувати потрібні речі не виходячи з дому. Безліч брендів, всі актуальні моделі, а також колірні рішення можна знайти на одному сайті. Щоб перевірити якість та вартість не потрібно ходити різними магазинами, адже функція порівняння вже вбудована в інтерфейс майже кожного вебресурса.

Бути впевненим в оригінальності одягу можна, якщо купувати його на сайті ЦУМ Київ. Щоб шопінг був максимально вигідним, а в шафі висіли найсвіжіші колекції українських та закордонних дизайнерів, можна підписатися на оновлення асортименту, цін та акційних пропозицій. Програма лояльності передбачає накопичення бонусів від кожного придбання, завдяки чому покупки стають не лише зручними, а й дозволяють економити.

Які дизайнерські речі можна придбати онлайн

Головна перевага онлайн-магазинів — розширений асортимент продукції. Речі зручно переглядати, оскільки не доводиться бігати магазинами поміж стелажів та шукати потрібну модель. Достатньо вибрати категорію товарів, виробника та зробити вибір.

Інтернет-магазини одягу мають такі плюси:

  • різноманіття колекцій — жіночого, чоловічого та дитячого вбрання, що задовольняють запити навіть найвибагливішого клієнта;
  • відомі бренди — MONTECORE, Tory Burch, Won Hundred та інші, серед яких точно є ваш улюблений;
  • зручність — фільтри пошуку за типом продукту, брендом, вартістю, розміром та навіть кольором заощаджують час на пошуки;
  • вигоду — зазвичай саме онлайн можна побачити найбільше знижок та акцій, які у звичайному магазині легко пропустити;
  • відгуки — досвід покупців у співпраці з конкретною компанією та в купівлі певних речей значно полегшує вибір.

Крім того, в інтернеті можна йти на шопінг у будь-який час доби незалежно від локації. Мешкаючи в іншому місті, можна придбати речі з доставкою та отримати їх в потрібний час у зручному місці. Робити вибір набагато легше — перегляд каталогів за горнятком ароматного чаю чи кави не втомлює та приносить більше задоволення.

Як правильно вибрати одяг в онлайн-магазині
Як правильно вибрати одяг в онлайн-магазині © Пресслужба

Як правильно вибрати одяг в онлайн-магазині

Щоб шопінг був вдалим, потрібно визначитися не лише з моделлю та кольором, а й з розміром, адже саме з цим виникають найбільші складнощі. Не варто орієнтуватися на бирки з власного одягу — у різних брендів, залежно від пошиття, ці параметри можуть відрізнятися. Тому перш ніж придбати бажані речі, варто зробити заміри:

  • зріст — від нього залежить довжина виробів, а також те, як вони будуть виглядати на власнику;
  • обхват грудей та стегон — вимірюються сантиметром у найбільш опуклій зоні;
  • об’єм талії — вимірюють в найвужчому місці;
  • довжина рукавів та штанів — від плеча до зап’ястя, від паху до підлоги.

Для деяких моделей можуть знадобитися й додаткові заміри. Наприклад, в чоловічих сорочках роль відіграє ще й обхват шиї. Для визначення розміру взуття треба знати довжину ступні — її краще вимірювати ввечері, адже під вечір нога збільшується. Якщо отримані параметри відрізняються від вказаних в розмірній сітці — їх варто округлити до більшого числа.

Задля впевненості клієнта в тому, що розмір та матеріали підійдуть, ЦУМ забезпечує можливість повернення товарів протягом 30 днів за умови цілісності цінників, етикеток та чеку. Таким чином можна приміряти придбані речі вдома, а якщо вони не підходять — обміняти.

Подписывайся на наш Facebook и будь в курсе всех самых интересных и актуальных новостей!


Комментарии

символов 999